Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
sorry nie nap ze 18 tys netto w zl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Ciekawe kiedy jakaś licytacja na to kto z jakiego miasta i kto za kim ma stać się odbędzie?

Chyba jednak jeszcze się nie nachapałeś marianek73.......co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
lelek32 napisał:
marianek73 3 dychy co miesiąc netto hmmm po 6 latach to co powiesz na to moj koles ma w NO na Polska kase przejazdy oplacone, zakwaterowanie opłacone, diety i rotacje 4 tyg w NO 2 w PL a pracuje w NO 2 miechy i co po twoich 6 latach sorry ale murzynem jestes. Twoja sprawa, nachapałeś sie ok gratki dla Ciebie rozumiem chata w PL jeskl zamiezasz wracac, audi A6 w garazu sie pasie pogratulowac, konto dozywotnio zapelnione moim zdanie to jest dorobic sie i ustawic rodzine a nie zapierdalac za 3 tys NO i kazdy grosz odkladac przy cenach w NO napewno taszczysz paczki z PL.

a swistak siedzi tam koło ciebie i zawija.......

ps: tez bedziesz taszczył paczki z polandii
a jesli 30tys nok to mało, to az sie boje zapytac ile to dla ciebie duzo.....(?)
Ja mam te 3 dychy na czysto > po odliczeniu kosztów mieszkania, podrózy, etc.....

Ale co to jest dla ciebie (?)
pozdrawiam mimo wszystko i zycze duuuuuuuuzo szczescia oraz do chuja zdrowia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
lelek32 napisał:
co powiesz na to moj koles ma w NO na Polska kase
a moi znajomi maja zlota ges na lancuchu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
moim zdaniem nie chyba ze ma familiade w NO to tak spokojnego zycia zycze ale jesli ma o ile ma rodzine w PL to ciuła jak wszyscy częśc kasy do PL cześc sobie a i odłożyć coś trzeba...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Yatsek witam nastepnego kolege kolegi. Maniek zgadzam sie 3 tys koron NO dobra kasa ale mówie Ci mozesz wieżyć lub nie dla spawacza podam namiary, mój znajomy ma taką kase na start także sorry, nie masz kokosów ale masz ok pieniazki, widzisz sa osoby ktore maja fach, papiery , referencje, nie ma czego zazdroscic a ze zdrowiem jejst jak jest. Zdrowie jest zpierdalaja nie ma kicha. Także ciułaj i sie dorabiaj w przeciwienstwie do Ciebie zycze Ci wszystkiego naj......
Radz se chlopie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Yatsek co mają Twoi znajomi to mi to lotto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
lelek32 napisał:
Yatsek witam nastepnego kolege kolegi.
no hej....

lelek32 napisał:
mój znajomy ma taką kase na start także sorry

lelek32 napisał:
co powiesz na to moj koles ma w NO na Polska kase
zacznij zyc swoim zyciem... nie znajomi kreuja to kim jestes tylko Ty sam.....
a na mnie jakos Ci Twoi znajomi nie robia wrazenia, powiem Ci... poki co widze Ciebie ktory chwali sie kogo to nie zna i i co maja kumple... i nic poza tym... stad ta moja zaczynajaca sie mala wojna podjazdowa zeby Cie sciagnac troche na ziemie...

ps. witamy w NO.... pogadamy za rok... zobaczymy co Ty bedziesz wtedy myslal.... czy tez beda kumple i jechanie na, uwierz mi, normalnych tu na forum... czy tez bedziesz wieszal psy na polakach ktorzy po 10 latach tutaj nadal tyko po polsku, bez jezyka, bez perspektyw, czesto teraz juz nawet bez pracy no i z narzekaniem ze to wszytsko wina polskiego sejmu buehehehhe.. i wtedy jesi bedzie tak jak mowie: kazdy glupi post bdziesz wkladal do szuflady z opisem: ludzie do odstrzalu.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Hmmm inni jesli bez jezyka, bez zawodu sobie radza szacun dla nich... Ja tez przyjechalem jako spawacz i powiem ze te 3 tys koron NO to nie jest szał.Na rotacji masz wiecej i 2 tyg w chacie siedzisz. Radze sobie nieźle mam za sobą Holandię , Niemcy, Danie wszystko poparte referencjemi jestem wart swojej stawki. A nikomu nie zazdroszcze jak mam info pomoge w moare mozliwosci.
PS dla mnie nikt nie jest do ostrzalu ja tez kiedys pytalem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
W ogóle twoja wojana podjazdowa nie robi na mnie wrazenia, ciągniesz za większością min twoich znajomych tak że moje zdanie jest takie iż nie posiadasz wlasnego zdania.... W GRUPIE SIŁA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok